VERKOOP AAN BEDRIJVEN

VERKOOP AAN BEDRIJVEN diverse horecagelegenheden en zzp’ers.

Verkoop van zachte vanille cakewafels – naturel en met rozijnen – aan bedrijven zoals bakkerijen, diverse soorten horecagelegenheden en zzp’ers met bijvoorbeeld een foodtruck. Maar ook als u bij een inkoop-organisatie werkt en inkoopt voor een kleine keten van bovenstaande bedrijven, kunt u contact met Wafels Limburg opnemen.
De mogelijkheden zijn legio en we gaan graag met u in gesprek, mits uw afzetkanaal past bij de ambachtelijke smaak en sfeer van onze vanille cakewafels. Bij Wafels Limburg proeft de zachte wafel alsof u hem zojuist zelf in uw eigen keuken hebt gebakken, maar dan nóg lekkerder. Het pure karakter van de wafel, gemaakt met de beste grondstoffen zoals scharrelei en boter, moet bewaard blijven.
wafels limburg, bakkerij rob janssen, elsloo, verkoop aan bedrijven, ambachtelijk, LimburgDe bakkers bij Wafels Limburg bakken met persoonlijke passie en aandacht de cakewafels nog grotendeels ‘met de hand’, waardoor het maximale aantal per productiedag circa 6.000 stuks bedraagt.
Gezien ook de ambachtelijke grootte van onze bakkerij, hebben wij helaas niet de ruimte om grote hoeveelheden op te slaan of een wagenpark en personeel om te leveren. Het is zaak om met behulp van goede afspraken op tijd te bestellen en zelf de mogelijkheden hebben om ze op te halen. Maar heeft u een goed idee, concept of bestaand afzetkanaal om heerlijke, ambachtelijke wafels te verkopen of door te verkopen?
Contacteer ons dan onmiddellijk via de CONTACT pagina van Wafels Limburg en informeer naar de mogelijkheden wat betreft levering- en betalingsvoorwaarden. Na een persoonlijk gesprek zal het duidelijk zijn wat wij voor elkaar kunnen betekenen!