GROOTHANDEL IN VANILLE CAKEWAFELS

Wafels Limburg, groothandel vanille cake wafels, bakkerij rob janssen, elsloo inzameling acties, scholen, verenigingenDe groothandel in vanille cakewafels (afmeting wafel: 9,5 cm x 5,5 cm x 2,5cm) is ontstaan doordat de wafels – naturel en met rozijnen – al jarenlang een groot succes zijn in onze eigen brood- en banketbakkerij Rob Janssen. De eerste jaren alleen als seizoensproduct met bepaalde feestdagen of in de zomer. Maar de laatste 15 jaar het gehele jaar door als vaste waarde binnen ons ambachtelijke assortiment, waar klanten – onder andere – van heinde en verre speciaal voor naar onze bakkerij komen.

Medio 2019 kwam er vraag of het eventueel mogelijk zou zijn om aan derden te leveren, ook in grotere aantallen. We zijn aan de slag gegaan en na investering in een effectieve en efficiënte productiemethode, werd de bestaande bakkerijproductie uitgebreid met een afdeling wafels.

Momenteel kunnen we circa 1.500 wafels per uur op ambachtelijke wijze bakken.

 

Verkoop aan:

• Bedrijven: collegabakkers, foodtrucks, tearooms en andere horecagelegenheden
• Verenigingen, scholen, goede doelen etc.
• Inkooporganisaties
• Uw kanaal …
Met andere woorden: er zijn tal van afzetmarkten te bedenken en het ambachtelijke karakter bewaard kan blijven. Hiermee bedoelen we dat het maximale aantal per productiedag circa 6.000 stuks bedraagt, waardoor de wafel vervaardigd kan worden met de beste grondstoffen en met persoonlijke aandacht.

Contacteer ons indien u binnen uw concept een heerlijke wafel wil (door)verkopen en informeer naar de mogelijkheden. Na een persoonlijk gesprek zal het duidelijk zijn wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

Groothandel in vanille cakewafels voor diverse kanalen

Wilt u meer informatie? Klik dan op onze CONTACT pagina!